جداسازی نهایی قیسی زردآلو با حذف چاله ها

زردآلو Hacihaliloglu (Prunus armeniaca L.) در منطقه مالاتیا ترکیه در اوت 2002 برداشت شد.
زردآلوها قبل از خشک شدن قیسی زردآلو به صورت دستی از بین رفتند و آنها را بدون استفاده از دی اکسید گوگرد در آفتاب خشک کردند.
خشک کردن زردآلو در زیر نور مستقیم خورشید در اواخر تابستان با حداکثر دمای هوا در طول روز در حدود 30-34 درجه سانتیگراد و حداقل دمای شبانه تقریباً 20 درجه سانتیگراد در یک چرخه 7-9 روز با رطوبت نسبتاً کم هوا بین 20 به دست آمد.
-45٪ و بدون باران، محصولات بر روی تخت های خشک کن قرار داده شده بر روی زمین پوشیده از پلاستیک قرار داده شدند.
جداسازی نهایی زردآلوهای خشک با حذف چاله ها، زباله ها، قطعات رنگی و سایر مواد خارجی انجام شد.
میوه ها به مدت 24 ساعت در دمای 1±26- درجه سانتی گراد منجمد شدند تا گونه های حشرات، لاروها و آکارینا را از بین ببرند و در دمای 3±25 درجه سانتی گراد به مدت 1 روز در انبار نگهداری شدند.
دویست و شانزده قیسی زردآلو تیزابی کیلوگرم زردآلو شسته و سورت شده در دو لات که هر کدام حاوی 108 کیلوگرم زردآلو بود جدا و بسته بندی شد.
فیلم‌های بسته‌بندی از پلی‌وینیل کلرید (PVC) که با پلی‌اتیلن (PE) لمینیت شده‌اند ساخته شده‌اند.
نفوذپذیری فیلم های بسته بندی مورد استفاده در جدول 1 توضیح داده شده است.
در سیستم بسته بندی اتمسفر نرمال (NA) (Onersan، ترکیه)، 400 گرم زردآلو روی سینی های پلی استایرن (PS) به عمق 12×17×2.5 سانتی متر با ضخامت 0.5 سانتی متر قرار داده شد.
سینی ها با یک فیلم PVC به قیسی زردآلو صادراتی ضخامت 17 میکرومتر پوشانده شدند و در عرض 2 ثانیه از یک تونل گرمایش در دمای 140 درجه سانتیگراد عبور کردند.
در سیستم بسته بندی اتمسفر اصلاح شده (MA) (MAP) (Tiromat Compact Model 1089، Convenience Food System، اتحادیه اروپا)، پی وی سی روکش شده با سینی های پلی اتیلن به عمق 10 × 15 × 4.5 سانتی متر با ضخامت 321 میکرومتر در ایستگاه شکل دهی تشکیل شد.
دستگاهی که 400 گرم زردآلو فرآوری شده در آن قرار داده شد.
در ایستگاه آب بندی، زردآلو قیسی مرند فشار سینی ابتدا با تخلیه به 7000 Pa کاهش یافت و سپس با افزودن گاز نیتروژن به 27000 Pa افزایش یافت و سینی ها با یک فیلم پی وی سی به ضخامت 70 میکرومتر آب بندی شدند.
هر یک از 108 کیلوگرم زردآلو بسته بندی شده به سه لات جداگانه 36 کیلوگرمی تقسیم شد و در دمای 1 ± 5، 1 ± 15 و 1 ± 25 درجه سانتی گراد به مدت 48 هفته نگهداری شد.
  • منابع:
    1. Quality Changes in Unsulfured Sun Dried Apricots During Storage
  • تبلیغات: 
    1. با کنسرو به جزیره مالدیو سفر کنید.
    2. کشمشی که باعث خشک شدن دریاچه ارومیه شد!
    3. کشف ماهی هایی که در کویر زنده می مانند!
    4. برای اولین بار توانسته اند قلب قورباغه را به میگو پیوند دهند!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.