فندق با پوست دارای مواد معدنی مانند کلسیم، فسفر و منیزیم هستند که به عملکرد استخوان ها، سیستم عصبی و متابولیسم بدن ما کمک می کنند.
آنها دارای روی و اسید فولیک هستند، بنابراین برای شیردهی و بارداری توصیه می شود. محتوای بالای فیبر فواید مهمی در سیستم گوارش ایجاد می کند و به انتقال روده کمک می کند.
همچنین اجازه می دهد تا احساس سیری سریع پس از مصرف ایجاد شود و آن را برای کنترل مصرف غذا ایده آل می کند.
حاوی پروتئین هایی با منشاء گیاهی است، به همین دلیل در رژیم های غذایی که شامل مصرف پروتئین های حیوانی نمی شود، بسیار مطلوب هستند.
علاوه بر فواید متعدد خوردن فندق، آنها در هنگام خوردن آن بسیار متنوع هستند. آنها بسیار خوشمزه هستند و به خوبی با دستور العمل های مختلف مطابقت دارند.
در اینجا ایده هایی وجود دارد که می توانید در وعده های غذایی خود بگنجانید:
به عنوان یک میان وعده در فعالیت های روزانه شما.
به عنوان یک میان وعده انرژی زا برای ورزشکاران.
آغشته به شکلات.
در شیرینی پزی در دستور العمل های کیک، بیسکویت، بستنی، براونی و غیره.
در تهیه سس و پستو.
به عنوان یک نوشیدنی گیاهی.
در اسموتی های میوه ای.
در گرانولا یا غلات شما.
به عنوان خمیر، از آنجایی که به دلیل محتوای روغن غنی آن، خمیری مانند خمیر بادام زمینی می تواند تشکیل شود.
مصرف فندق و سایر مغزها فواید بسیار خوبی برای بدن شما به ارمغان می آورد و به شما امکان می دهد انرژی مورد نیاز فعالیت های روزانه خود را حفظ کنید.
در Piwén ما به ارائه اطلاعات تا حد امکان در مورد هر یک از محصولات خود و ارائه کیفیت مورد نیاز به شما اهمیت می دهیم تا بتوانید از خواص و طعم عالی و ترد آن لذت ببرید. از کاتالوگ ما دیدن کنید ما منتظر شما خواهیم بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.