ایتالیا بهترین کشور قهوه لاوازا قرمز است، جایی که اسپرسو تقریباً مقدس است. اگر به سادگی یک “قهوه” در ایتالیا سفارش دهید، یک اسپرسو از شما سرو می شود.
اسپرسو را در طول روز، در چند ثانیه، به عنوان یک استراحت کوتاه و معمولا در بار می نوشند.
در واقع اسپرسوی واقعی در دو یا سه جرعه نوشیده می شود. کسانی که به کافئین بیشتری نیاز دارند، یک “قهوه دوتایی” یعنی یک اسپرسو دوتایی می خواهند.
در ایتالیا، کاپوچینو را به طور سنتی به تنهایی برای صبحانه می خورند که معمولاً با چیزی شیرین، مانند کروسانت همراه است. شیر موجود در کاپوچینو جزئی از وعده غذایی محسوب می شود، بنابراین از مصرف آن در بقیه روز خودداری می شود زیرا بیش از حد سیر کننده است.
ایتالیایی ها اسپرسو را در ناهار، شام یا حتی اواخر شب ترجیح می دهند. ایتالیایی ها برای ارضای عشق خود به قهوه، به طور متوسط برای هر نفر در سال حدود 5.6 کیلوگرم مصرف می کنند.
آلمانی ها نیز رابطه بسیار قوی با قهوه دارند، اگرچه فرهنگ قهوه در آلمان به اندازه ایتالیا قوی نیست. هرکسی قهوه را آن طور که دوست دارد، در هر زمانی از روز، قوی یا صاف، با یا بدون شکر یا شیر، از دستگاه فروش خودکار یا تهیه شده توسط دستگاه اسپرسوساز مدرن می نوشد.
در یک سال، آلمانی ها تقریباً 6.7 کیلوگرم قهوه برای هر نفر می نوشند که به 160 لیتر در سال می رسد، یعنی حدود چهار فنجان در روز.
از زمانی که اولین دستگاه های قهوه در سال 2001 در بازار ظاهر شدند، غلاف های قهوه آلمان را نیز تسخیر کردند. از آن زمان، هم در دفتر و هم در خانه، بسیاری به دستگاههای اسپرسوساز غلاف یا غلاف روی آوردهاند که قهوهای عالی و تازه را دم میکنند که میتواند هر کامی را راضی کند.
در هلند، میزان مصرف قهوه مشابه آلمان است: حدود 6 کیلوگرم برای هر نفر در سال. در طول روز، هلندی ها قهوه زیادی می نوشند: صبح برای شروع درست روز، بین ساعت 10:00 تا 11:00 در طول “کافیتیجد” (وقفه قهوه)، در طول روز برای بازیابی انرژی، و همچنین در لحظات اجتماعی در محل کار در شب، بعد از شام، هلندی ها اغلب قهوه ای به سبک آمریکایی می نوشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.