گربه بریتیش که در کمین برای حمله به کیک یزدی قنادی بود در تله افتاد

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی استاندارد را می توان در تمام سال در آشپزخانه شما پیدا کرد.

این مواد اولیه برای پخت کیک عبارتند از: آرد، تخم مرغ، چربی (معمولاً کره)، شکر، نمک، نوعی مایع (معمولاً شیر) و مواد خمیر کننده (مانند جوش شیرین).

اینها مواد اولیه کیک هستند که اگر بخواهید به ترکیب کیک عالی برسید (مگر اینکه کیک گیاهی بپزید) به راحتی قابل تغییر یا جایگزینی نیستند.

یکی از انواع گربه هایی که بسیار ارام و قدرت یادگیری بالایی دارد،گربه بریتیش است.

با این حال، انواع مختلفی از مواد اختیاری کیک برای بهبود طعم، رنگ و ظاهر کیک وجود دارد، مانند: کاکائو، لیمو، مربا، کشک، آجیل، و میوه های خشک

آرد شاید مهمترین ماده در مخلوط کیک باشد، زیرا ساختار اصلی کل کیک را ایجاد می کند.

یکی از اجزای اصلی آرد گلوتن است، که پروتئینی است کیک یزدی قنادی که راهی برای اتصال کیک به خود فراهم می کند. گلوتن شبکه‌ای ایجاد می‌کند که حباب‌های هوا را در مخلوط کیک به دام می‌اندازد و می‌بندد.

هرچه گلوتن بیشتری در مخلوط تشکیل شود، کیک سفت تر خواهد بود. به همین دلیل است که معمولا بهتر است تا زمانی که کیک به درستی سفت شود. ماهی های که کوی برای خوردن غذا به سطح آب میاییند و از دست شما غذا رو میخورند.

انواع مختلفی از آرد وجود دارد مانند: آرد همه منظوره، آرد کیک، آرد گندم و غیره. رایج ترین مورد استفاده و چیزی که ما هنگام پخت کیک توصیه می کنیم، آرد کیک است.

برای خورد کردن آهن قراضه کوره ذوب آهن نیاز به دستگاه آهن خورد کن داریم.

وقتی صحبت از پخت کیک به میان می آید، تخم مرغ چندین کارکرد مهم دارد.

ناگفته نماند که سفیده تخم مرغ یک عامل خشک کننده است که به خمیر ثبات می بخشد، در حالی که زرده به بافت و طعم کیک کمک می کند.

  • منابع:
    1. SSENTIAL INGREDIENTS USED IN BAKING A CAKE
  • تبلیغات
  1. کاهش مرگ و میر با مصرف باقالی در جهان
  2. کشمش بهترین میان وعده در مدرسه
  3. مصرف گردو و کاهش کلسترول
  4. ویژگی های عسل طبیعی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.