چای کیلویی گونه ای از درختان خانواده کاملیا است که برگ های آن هرگز نمی ریزد و بومی چین، تبت و شمال هند است. دو نوع اصلی گیاه چای وجود دارد. گونه کوچک برگ معروف به Camellia sinensis در کوه های مرتفع و مکان های خنک در مرکز چین و ژاپن رشد می کند.
گونه پهن برگ که به نام Camellia assamica شناخته می شود، در شمال هند و آب و هوای مرطوب و گرمسیری استان های Szechuan و Yunnan چین به بهترین وجه رشد می کند. این گیاه دارای برگ های سبز تیره و براق، گل های کوچک سفید است.
هیبریدهای متعددی از دو نوع گیاه فوق برای سازگاری با شرایط مختلف تولید شده است. طبق یک ضرب المثل قدیمی چینی: “چای با کیفیت از کوه های بلند می آید”. ارتفاع و غبار کوه به محافظت از گیاه در برابر نور زیاد خورشید کمک می کند و رطوبت باعث می شود برگ ها به آرامی رشد کنند و آنها را نرم نگه می دارد.
مانند شراب، کیفیت و طعم چای هم تحت تأثیر محیط (خاک، آب و هوا و ارتفاع) و هم چای ساز (که تصمیم می گیرد چگونه چای جمع آوری و فرآوری شود) است. بسیاری از گیاهان چای در فصل زمستان فاز رشد و رکود دارند. به محض ظاهر شدن شاخه های جدید چای، برگ ها را می چینند. در آب و هوای گرم این گیاه می تواند چندین بار جوانه بزند و در طول سال برداشت شود.
در شرایط سرد و در ارتفاعات فصل برداشت شفافی وجود دارد. برگهای شاخههای اولیه معمولاً در بهار ظاهر میشوند و بهترین چایها را میدهند. چهار نوع اصلی چای وجود دارد: چای سبز، چای سیاه، چای سیاه معطر و چای سفید. همه چای ها از یک گیاه به دست می آیند. نوع گیاه چای و روش عمل آوری برگ ها پس از برداشت، نوع چای به دست آمده را تعیین می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.